HI 9814 GroLine Su Geçirmez Taşınabilir Hidroponik Ölçüm Cihazı pH/EC/TDS

12,080.00 KDV

Prob Durumu

Ekrandaki bir gösterge, probunuzun en iyi şekilde çalıştığına dair görsel onay sağlar.

Düşük Pil Göstergesi

Ürünle birlikte verilen piller 600 saatlik sürekli kullanım sağlar. Pil seviyesi %10’un altında olduğunda, düşük pil durumunu belirtmek için bir uyarı sembolü yanıp sönecektir. Düşük pil gücü sonuçlarınızı etkileyebileceğinde, düşük pil seviyesinin neden olduğu hatalı okumaları önlemek için sayaç kapanacaktır.

Otomatik Kapanma

Otomatik kapanma özelliği, sayacı 8 veya 60 dakikada kapatacak şekilde ayarlanabilir veya sayacın sürekli açık kalması için devre dışı bırakılabilir. Otomatik kapanma özelliği, sayaç yanlışlıkla açık bırakılırsa gönül rahatlığı ve enerji tasarrufu için pil ömrünü uzatır

Dayanıklı olmak için Üretildi

Gerçek hayatın darbelerine, düşmelerine ve dökülmelerine dayanacak şekilde tasarlanan yeni IP67 gövdesi, her ortamda en yüksek performansı sağlar. Bu sayaçlar her yönden toz ve su girişine karşı korunmaktadır.

Taşınabilir Tasarım

Hareket halindeyken test için elinize rahatça sığacak şekilde üretilen çok seviyeli LCD ekran, herhangi bir açıdan bir bakışta pH, EC/TDS ve sıcaklık ölçümleri sağlar ve çift düğmeli işlem, herhangi bir kullanıcı için test sürecini kolaylaştırır.

Hızlı Bağlantı Probu

Quick Connect DIN konektörü, probun takılmasını ve çıkarılmasını basit ve kolay hale getirir. Kauçuk kaplama kabloyu korur ve bükülmeden su geçirmez bir sızdırmazlık sağlar

Hızlı Kalibrasyon Solüsyon Poşetleri (3)

PH ve iletkenlik için tek bir kalibrasyon çözümü, kalibrasyonu hızlı hale getirir ve daha iyi bitki sağlığı ve daha iyi verim için tüm ölçümlerinizin her seferinde doğru olmasını sağlar. Tek kullanımlık poşetler ayrı ayrı kapatılır, böylece her kalibrede taze tampon kullanırsınız.

Tarımsal Uygulamalar için Elektrot Temizleme Solüsyonu Poşetler (3)

GroLine Combo Metreniz, elektrotunuzu topraklarda bulunan döküntülerden uzak tutmak için tasarlanmış temizleme solüsyonuyla birlikte gelir. Bu konsantre deterjan kombinasyonu, sayacınızın optimum durumda kalması için sayacınızı hızlı ve etkili bir şekilde temizler.

 

Stokta

Quantity
Stok kodu: HI9814 Kategoriler:

Açıklama

Kullanım Klavuzu ve Teknik Dökümana buradan ulaşabilirsiniz.

Hanna GroLine

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“HI 9814 GroLine Su Geçirmez Taşınabilir Hidroponik Ölçüm Cihazı pH/EC/TDS” için yorum yapan ilk kişi siz olun